ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Tenis Şöleni...

Karşıyaka'da Tenis Şöleni...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Tenis Şöleni...

Bostanlıspor Kulübü tarafından düzenlenen, katılımın ücretsiz olduğu 1. KASİAD TENİS TURNUVASI pazartesi günü Bostanlıspor Gode Cengiz Tenis Kortlarında başlayacak.

Karşıyaka Kaymakamlığı'nın himayesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor Karşıyaka İlçe Müdürlüğü, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü destekleriyle erkek ve kadınlarda toplam 7 kategoride yapılacak olan turnuvaya Küçükavcı, İKİ Akademi, karsiyakahaber.com, Tenis Atölyesi, Ataoğulları, Karşıyaka Birliği Derneği, Berkan Baburhan sponsor olarak destek veriyor.
Erkekler +15, +20, +30, +35, kadınlar +15, +20 ve +35 yaşlarında teniscilerin katılacağı 1. KASİAD Tenis Turnuvası'na kayıtların Bostanlıspor Kulübü'nde devam ettiğini ifade eden KASİAD (Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Süleyman Özsakallı, "Ses getiren sosyal Sorumluluk projelerine imza atan Bostanlıspor Kulübü ile işbirliği sonucunda Karşıyaka'da bir tenis şöleni düzenleme kararı aldık. Sporu seven ve her sosyal sorumluluk projelerine destek veren kaymakamımız Sadettin Yücel'in oluruyla, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy destekleri, sponsorlarımızın katkılarıyla organizasyonu yapıyoruz. Tek kadın ve erkeklerde 7 kategoride, Bostanlıspor Gode Cengiz Tenis Kortlarında akşam saatlerinde oynanacak olan maçların son derece keyifli ve heyecanlı geçeceğini tahmin ediyor ve tenis severleri hem oynamaya, hem de izlemeye bekliyoruz" dedi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de ulaşıma da zam...
Sonraki Haber Karşıyaka’da Judo Türkiye Şampiyonası başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?