ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da özel bir sergi... “Sanat Engel Tanımaz” dediler...

Karşıyaka'da özel bir sergi... “Sanat Engel Tanımaz” dediler...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da özel bir sergi... “Sanat Engel Tanımaz” dediler...

Karşıyaka'da öğrenim gören özel öğrenciler, Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen resim yarışmasına katıldıkları 130 eseri sergiledi.

Karşıyaka Rehberlik Araştırma Merkezinin düzenlediği “Sanat Engel Tanımaz” resim sergisinde engellilerin yaptığı resimler hayranlıkla izlendi.

Karşıyaka Rehberlik Araştırma Merkezi’nin3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği “Sanat Engel Tanımaz” adlı geleneksel resim sergisinde yüze yakın resim sergilendi, engelli öğrenciler arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere ödüller verildi.

Serginin açılışında Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve Karşıyaka Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mürvet Bakır birer konuşma yaptı.

Kaymakam Yücel, engelleri aşmaları için her zaman engellilerin yanında olacaklarını söyledi. Karşıyaka RAM Müdürü Bakır ise  “Bu sergi bize destek verildiği takdirde her türlü engelin aşılabileceğini göstermiştir” dedi. 

Serginin açılışına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İzmir İl Milli Eğitim Şube Müdürü ŞeyhMehmet Özer, Karşıyaka Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, kurum ve okul yöneticileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, öğrenci aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber, fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ ( www.karsiyakahaber.com )

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Denizkurdu, Feyhan Yaşar'la görüştü
Sonraki Haber Dart'ta hedef: Önce İzmir, sonra Türkiye Şampiyonluğu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?