ANA SAYFA > MAGAZİN > KARŞIYAKA'DA OTANTİK GECE

KARŞIYAKA'DA OTANTİK GECE

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA'DA OTANTİK GECE

Karşıyaka Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği korosu, farklı konseptlerde gerçekleştirdiği konserlerine bir yenisini ekleyerek, “Sıra Gecesi” düzenledi.

Müzik eğitimlerinin verildiği eski Havra binasının tarihsel özgünlüğü içinde Urfa yöresi kıyafetleriyle sahneye çıkan sanatçılar, büyük ilgi gördü.

Yöresel kilimler ve ev eşyalarıyla döşenen sahnenin ortasında sıra gecelerine uygun çiğ köfte tezgahı kuruldu, Vildan Turan yönetimindeki koro sanatçıları poşulu kıyafetleri ile sahne aldı. Geceye yoğun ilgi gösteren konuklar salonda çiğ köfte ikramı ile karşılandı.

Gecede, Doğu ve Güneydoğu Anadolu yöresi türküleri yer aldı. “Urfalıyam Ezelden”, ”Nemrudun Kızı”,” Antep’in Kalesi’ne”, Geceler Yarim Oldu” , “Fincanın Etrafı Yeşil” başta olmak üzere birbirinden güzel türküler söylendi. Gecenin atmosferine kapılan izleyiciler de sanatçılara eşlik edip türküleri hep birlikte söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA'DA TİYATRO DOLU GÜNLER
Sonraki Haber BAŞKAN DURAK'A ANLAMLI DESTEK

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?