ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da Öğretmenler Günü kutlamaları sürüyor

Karşıyaka'da Öğretmenler Günü kutlamaları sürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Öğretmenler Günü kutlamaları sürüyor

Millet Mektepleri'nin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Karşıyaka’da Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’nun Atatürk Anıtına çelenk sunumundan sonra saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu.

Çelenk bırakma törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci,  Kızılay Karşıyaka Şubesi Başkanı Kamil Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım,  MHP İlçe Başkan Yardımcısı Temel Server Dönmez, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, Karşıyakalılar Birliği Derneği Mehmet Onan, siyasi parti temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı. 

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanmasına Karşıyaka Belediyesi'nin ve öğretmenlerin düzenleyecekleri bir takım etkinlikler ile kutlanmasına devam edilecek.

Öğretmenler günlerini akşam da çeşitli mekanlarda kutlamaya devam ettiler.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir çalışanlarından umut kampanyası
Sonraki Haber Medical Park İzmir Hastanesi'ne büyük onur

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?