ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka’da kültür buluşması!

Karşıyaka’da kültür buluşması!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da kültür buluşması!

Karşıyaka Belediyesi, uluslararası öğrenci değişim platformu olan AIESEC ile ortaklaşa yürüttüğü ‘Adım At’ projesi kapsamında 22 farklı ülkeden 90 genci Karşıyaka’ya getirdi.

Yaz ayları boyunca KARGEM’de eğitim gören öğrencilere, ücretsiz dil kursu verecek olan yabancı konuklar Çarşı girişinde, ‘Ülkeler Panayırı’nda buluştu. Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı’nda kurulan stantlarda her bir ülkenin kültürleri ve yöresel ürünleri tanıtıldı. Bazı konuklar, yöresel danslarıyla renkli görüntüler yarattı. Panayıra, Karşıyakalılar da büyük ilgi gösterdi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Kültürleri buluşturmanın, eğitimde yabancı konuklarımızdan destek almanın önemini biliyoruz. Bu nedenle, AIESEC işbirliğinde 22 ülkeden 90 gencimizi ilçemizde ağırlıyoruz. Yabancı gençler, Karşıyakalı çocuklarımıza İngilizce eğitimi verecekler. Bunu yaparken, böyle bir panayırla ülkelerin kültürlerini tanımak da son derece keyifliydi. Farklı kültürleri Karşıyakamızda ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Mal Müdürü Ülkü Uğur’a veda yemeği
Sonraki Haber İskender: Karşıyakalı bu gençlerin sadece morale ve sevgiye ihtiyacı var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?