ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da Judo Türkiye Şampiyonası başlıyor

Karşıyaka’da Judo Türkiye Şampiyonası başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Judo Türkiye Şampiyonası başlıyor

Türkiye Judo Federasyonu ve Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek ‘Minikler Judo Türkiye Şampiyonası’ 13 Temmuz Cuma günü başlıyor. Üç günlük dev organizasyonda 81 ilden 1000’e yakın sporcu, madalya için mindere çıkacak.

Karşıyaka’yı sporun başkenti haline getirmek için her branşta önemli organizasyonlara imza atan Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ikinci kez ‘Minikler Judo Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Türkiye Judo Federasyonu işbirliğiyle düzenlenecek şampiyona, 13-14-15 Temmuz tarihlerinde, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Müsabakalar her gün 09.00-19.00 saatleri arasında devam edecek. En az sarı kemer sahibi, 2006-2007 doğumlu sporcular 10 kategoride yarışacak. 81 ilden 1000’e yakın sporcuyu buluşturacak şampiyonada, 150 antrenör ve 50 hakem görev alacak. Organizasyonun açılış töreni de 14 Temmuz Cumartesi saat 16.00'da yapılacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Türkiye’nin dört bir yanından Karşıyakamıza gelecek yüzlerce çocuğumuz, bu şampiyonada yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak, başarıları madalyayla taçlanacak. Geleceğin olimpiyat ve dünya şampiyonlarını izlemek, heyecanlarını paylaşmak için herkesi müsabakalara bekliyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Tenis Şöleni...
Sonraki Haber Kültürpark Açık Hava Yaz Sinemaları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?