ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da ilk iftar Şehit ve Gazi Ailelerine...

Karşıyaka'da ilk iftar Şehit ve Gazi Ailelerine...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ilk iftar Şehit ve Gazi Ailelerine...

Karşıyaka Kaymakamlığı tarafından ilk iftar şehit ve gazi aileleri ile birlikte yapıldı.

Karşıyaka Best Western Premier oteldeki  iftarda, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu,Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, Tersane Komutan Deniz Kıdemli Albay Korkut Şen, ilçe Emniyet Müdürü Serkan Ergüzel,  İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Karaman, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne, Karşıyaka Emniyet Müdür Yardımcısı Zeynep Erdoğan Derse ve Karşıyaka Best Western Premier otelin sahibi Abdullah Savranoğlu şehit ve gazi aileleri ile yakınları bir araya geldi.

İftardan önce Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun tarafından Kur’an’ı Kerim okunarak şehitlere ve gazilere dua edildi.

İftardan sonra Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel bir konuşma yaptı. Kaymakam Yücel,İftara gönüllü olarak ev sahipliği yapan Karşıyaka Best Western Premierotelin sahibi Abdullah Savranoğlu’na teşekkür ederek yaptığı konuşmada, günün 24 saatinde şehit ve gazi ailelerinin ve yakınlarının emrinde olduklarını belirterek şunları söyledi. "Şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu güzel vatanı canıyla koruyarak bizlere emanet ettiler. Onun için bu toprakların kıymetini hep birlikte bileceğiz. İşte sizlerde şehit olmuş bu mücadelede kahramanlık gösteren şehitlerin bize emanetisiniz. Hakkınızı hiç bir zaman ödeyemeyiz. Sizlerle zaman zaman beraber olmak, özellikle sizleri evlerinizde ziyaret etmek istiyoruz.  Ege Deniz Bölge Komutanımız,Emniyet Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanımız ile sizleri evlerinizde ziyaret ettik. Söylemeye gerek yok. Emir ve isteklerinizi, ne zaman bir ihtiyacınız olursa yada gereksinim duyarsanız kapımız herkese açık olduğu gibi sizlere daha fazla açık. Sizleri her zaman çaya, kahveye, sohbete de bekliyoruz.”

İftardan sonra Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu,Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, Tersane Komutan Deniz Kıdemli Albay Korkut Şen şehit ve gazi ailelerini ayakta bekleyerek birlikte uğurladılar.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz (www.karsiyakahaber.com)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öğrencilerin sağlığını koruyanlar ödüllendirildi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka U13 Çeyrek Finalde…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?