ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da hayvan sahipleri bilinçlendiriliyor

Karşıyaka'da hayvan sahipleri bilinçlendiriliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da hayvan sahipleri bilinçlendiriliyor

Can dostların yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, hayvan sahiplerini de eğitim çalışmalarıyla bilinçlendiriyor. Çarşı Kültür Merkezi’nde köpek sahiplerine yönelik seminer düzenlenirken, bahar ayları ile birlikte Tay Park’ta uygulamalı eğitimler başlatılacak.

Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Çarşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminer, köpek eğitmeni Mustafa Kobaş’ın sunumuyla gerçekleşti. Yaklaşık 80 kişinin katıldığı etkinlikte; köpeklerin eğitimi, beslenmesi, bakımı, vücut dilleri, birlikte yaşamanın incelikleri, sokak köpeklerine yaklaşım, sokak köpeklerinin dili gibi konularda bilgiler verildi. Hayvan sahiplerine, can dostların davranış bozukluklarını iyileştirmeye yönelik püf noktalar anlatıldı.
 
Yaklaşık 4 saat süren seminerin soru-cevap bölümünde de yaşanan sorunlara çözümler üretildi. Etkinliğe katılan hayvan sahipleri, yanlarında getirdikleri kuru mamaları da barınak köpeklerine hediye etti.
 
Seminer için Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eğitmen ve belediye yetkililerine teşekkür eden katılımcılar, hayvan dostu çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Bahar ayları itibariyle seminerler Tay Park’ta devam edecek. Karşıyakalılar, uygulamalı eğitimlere köpekleri ile birlikte katılabilecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolkar Genç Karşıyakalılar 30 farkla mağlup
Sonraki Haber CHP'li Güven'den il başkanlarına ''İzmir tavrı'' çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?