ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da gençlik festivali...

Karşıyaka’da gençlik festivali...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da gençlik festivali...

Karşıyaka Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, bu yıl ikinci kez “Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali” düzenlenledi.

Kentte şölen havası estirecek festival, 18-20 Mayıs tarihleri arasında, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda yapılacak. Cuma günü saat 17.00’deki açılış töreninin ardından, saat 18.00’de futbol teknik direktörü Ersun Yanal ile Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübü yöneticisi, belediye meclis üyesi ve Yazar Ahmet Diker’in katılımıyla “Dünyada ve Türkiye’de Futbol” paneli yapılacak. İlk gün etkinlikleri, Ayben ve tanınmış rapçilerin sahne alacağı "Burn Battle Zone" konseriyle sona erecek.

19 Mayıs’ta pilates, yoga, kano, aqua zumba, bisiklet turu, sağlık semineri, halk oyunu gösterisi gibi etkinliklerin düzenleneceği festival, Free Style Türkiye Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak. 20 Mayıs’ta yine gün boyunca birbirinden renkli faaliyetler gerçekleştirilirken, organizasyon saat 19.00’daki Gençlik Konseri ile son bulacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızda her bayramı büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyor, Ulu Önderimiz Atatürk’ün emanetlerine sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu duruşumuzu bir kez daha sergileyerek muhteşem bir festival gerçekleştireceğiz. Herkesi bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Banahene'nin parası tamam...
Sonraki Haber Bostanlıspor, “Türk-Yunan dostluğu”nu pekiştirdi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?