ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKADA GARSONLUK YAPAN GENÇ PKK TARAFINDAN MI GÖTÜRÜLDÜ?

KARŞIYAKADA GARSONLUK YAPAN GENÇ PKK TARAFINDAN MI GÖTÜRÜLDÜ?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKADA GARSONLUK YAPAN GENÇ PKK TARAFINDAN MI GÖTÜRÜLDÜ?

Karşıyaka'daki bir pastanede garsonluk yapan Erhan T., 67 gün önce ücretini almak için işyerine gideceğini söyleyip evinden ayrıldı. bir daha da dönmedi...

PKK'lılarca kandırılarak dağa götürüldüğünden endişe edilen gencin bulunması için annesi Zekiye T. de yardım istedi. Karşıyaka'daki bir pastanede garsonluk yapan Erhan T., 67 gün önce ücretini almak için işyerine gideceğini söyleyip evinden ayrıldı. Gece geç saatlere kadar Erhan T.'nin gelmesini bekleyen anne Zekiye T., daha sonra polise gidip kayıp başvurusunda bulundu.
Polisin yaptığı aramalardan da bir sonuç alınamadı.
Eşinin geçirdiği rahatsızlık sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından 7 çocuğuyla birlikte yaşayan anne Zekiye T.'nin ve yakınlarının, hem İzmir'de hem de memleketleri Van'da, yaptıkları aramalardan da bir sonuç elde edilemedi.
Son zamanlarda özellikle yaşı küçük olan çocukların terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa götürüldüğü haberlerinin sıklıkla gündeme gelmesi üzerine Erhan T.'nin ailesi de, bu endişeyi yaşadı. Erhan T.'nin yakınları, bu yöndeki etkinliklere katılmadığını, ancak kandırılarak götürülmüş olabileceğini düşündükleri için korku yaşadıklarını söyledi.
Gencin büyükbabası İbrahim Yıldız, "Kaybolduktan sonra bir daha kendisine ulaşamadık. Kullandığı telefonlara ulaşamadık. Telefonlarını kapatmış. Neredeyse, nereye gitmişse, kim kandırmışsa çıkıp gelsin. Genç birisi, kendisine zarar gelmesinden korkuyoruz. Bizim kızmamızdan da çekinmesin, çıkıp gelsin" diyerek torununa çağrıda bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA, EREĞLİ'DEN ASLI İLE ANLAŞTI
Sonraki Haber PINAR KSK'NİN CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASINDA RAKİBİ FENERBAHÇE ÜLKER

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?