ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da eski hakem Mutlu Çelik bombası!..

Karşıyaka'da eski hakem Mutlu Çelik bombası!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da eski hakem Mutlu Çelik bombası!..

Karşıyaka'da Futbol Şube Sorumlusu Şevket Pehlivan'ın yeni oluşturulacak şube yönetimine eski futbol hakemlerden Mutlu Çelik'i de almayı düşündüğü bildirildi.

Şevket Pehlivan'ın Başkan Mutlu Altuğ'un da onayı aldıktan sonra şubede Mutlu Çelik'e önemli yetkiler vermeyi planladığı, önümüzdeki hafta İzmir'e gelmesi beklenen Çelik'in, sportif direktörlük görevi için düşünüldüğü iddia edildi. Yeşil kırmızılı kulübün futbol şubesinde Başkan Altuğ ve Şevket Pehlivan'ın yanı sıra ana yönetimden ve yönetim dışından da isimlerin yer alması bekleniyor.

Şevket Pehlivan'ın eski futbolcu ve hakem olan, halen Marmaris'te yaşayan Mutlu Çelik'in, futbol bilgisine ve çevresine güvenerek futbol şubesine almayı planladığı, bu konuda teknik direktör Atilla Güneş'iten itiraz geleceğini düşünmediği kaydedildi.

Futbol şubeye sponsor olan HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın patronu olan Şevket Pehlivan, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde de yenileme çalışması başlattı. Tesislerde A takım kamp merkezi ile basketbol, voleybol ve futbol altyapının iç içe olması nedeniyle bölümler arasında yalıtım yapılacağı, ayrıca tesislere yeni bir tribün inşa edileceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Birsen Tezer, Bostanlı'da konser verecek
Sonraki Haber D.J. Kennedy Pınar Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?