ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da Ekim ayının konukları Bülent Tezcan ve Turgut Kazan

Karşıyaka'da Ekim ayının konukları Bülent Tezcan ve Turgut Kazan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Ekim ayının konukları Bülent Tezcan ve Turgut Kazan

Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği “Ayın Konuğu” etkinliklerinde, bu kez CHP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Tezcan ile tecrübeli hukuk adamı Turgut Kazan’ı ağırlayacak. 22 Ekim Cumartesi Günü, Atakent Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlik, saat 17.00’de başlayacak.

Karşıyaka Belediyesi’nin bilim, kültür, siyaset ve sanat alanındaki prestij çalışmalarından olan ve büyük ilgi gören “Ayın Konuğu” etkinliği, Ekim ayında da iki değerli hukuk adamını Karşıyakalılarla buluşturacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nin hukuk politikalarında başı çeken ve Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Bülent Tezcan ile Avukat ve Basın Konseyi Yüksek Kurulu Üyesi Turgut Kazan, ‘Hukuk ve Demokrasi’ çizgisinde, ülkemizde yaşanan son gelişmeleri değerlendirecek. 22 Ekim Cumartesi Günü, Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğin moderatörlüğünü Yazar Haluk Işık yapacak.

“AYDINLANMA MÜCADELESİ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ayın Konuğu” etkinliklerimiz, çok seçkin ve dallarında uzman kişilerin katkısıyla, bilgi ve belge üretmeye yöneliktir. Karanlığa karşı verdiğimiz aydınlanma mücadelesinde, bizim kütüphanelerden, okullardan, kültür ve sanat mekanlarından başka cephemiz; bilimden, sanattan, düşünceden başka silahımız yoktur. Eşsiz siyaset, hukuk ve demokrasi birikimleriyle, iki değerli hukuk adamını Karşıyakamızda, hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu destekten bal damlıyor
Sonraki Haber Ege Üniversitesi’nde caz rüzgarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?