ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da belediye ve sendika el ele

Karşıyaka’da belediye ve sendika el ele

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da belediye ve sendika el ele

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan ve sendika yöneticilerini ağırladı. Başkan Akpınar, örgütlü mücadeleye her zaman destek verdiklerini ve bu desteğin süreceğini söyledi. Çalışkan ise “Başkanımızla omuz omuzayız. Ortak mücadelemiz sürecek” dedi.

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Örgütlenme Daire Başkanı Taner Şanlı ve DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret etti. Her iki başkan da ülkenin içinden geçtiği zor süreçte Karşıyaka Belediyesi ve Genel İş Sendikası’nın ortak amaç için mücadele ettiğini, sonuna kadar da omuz omuza olacaklarını vurguladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Örgütlenme ve demokrasinin en önemli ayağı sendikalardır. Karşıyaka Belediyesi ile Disk Genel İş ayrılmaz bir bütündür. Bazen kurumlar içinde farklı düşünenler olabilir, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir ama bu bizim et ve tırnak gibi olduğumuz gerçeğini değiştirmez. Bugün belediye ile sendikayı kavgalı gibi göstermeye çalışanlar, ne yazık ki istediklerini başaramayacaklardır. 4 yılda iş barışını sağladık, maaş farklarını eşitledik, örgütlenmenin önünü açtık. Ülkemizin içinden geçtiği böylesine zorlu süreçler varken, Genel İş’le de hiçbir sorunumuz olmadığını tüm kamuoyunun bilmesini isterim. Ortak mücadelemiz aralıksız devam edecek” dedi.

Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan da “Ülke genelinde emek ve demokrasi adına çok büyük sorunlar yaşıyoruz. Ne yazık ki ülkemizde bir kriz ortamı var. Bu sorunu emekçiler yaratmadı ancak bedelini biz ödüyoruz. Bu süreçte Karşıyaka’da da üyelerimiz ve belediyemiz ile kutsal bir görev yapıyoruz. Bazen yanlış bilgilendirmeler olabilir ancak Belediyemizle ve başkanımızla hiçbir sorunumuz yok. Doğru bildiğimiz yolda, ortak mücadelemizde, omuz omuza ve yürek yüreğe olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kaymakamlığı'na Ali Rıza Çalışır atandı
Sonraki Haber Yasak kalktı balık tezgahları doldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?