ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da ayın gündemi sağlık

Karşıyaka'da ayın gündemi sağlık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ayın gündemi sağlık

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışlır, Karşıyaka Mahalle Muhtarlarıyla aylık toplantısını yaptı.katılımları için teşekkür ediyorum.

Muhtarklarla yapılan bu ayın toplantısındaki konu Karşıyaka'daki sağlık hizmetleri oldu. Karşılıklı olarak sağlık hizmetleri konusunda fikirleriniş beyan eden muhtarlardan sonra Karşıyaka Kaymakamı Alki Rıza Çalışır, Karşıyaka Sağlık Birimleri İstişare ve Koordinasyon toplatına girdi ve burada da durum değerlendirmesi yaptı.
Kaymakam Ali Rıza Çalışır, peşpeşe sağlık konusunda yapılan toplantılardan sonra "tüm katılımcılara katkı ve katılımları için teşekkür ediyorum. Karşıyaka'da sağlığı üst düzeye çıkarmanın çalışmasını yoğun olarak yapacağız. Yaşamımızda en önemli etken olan sağlık için yapılacakların en iyisini yapmaya özen göstereceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Eşarp

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?