ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Atilla Güneş bıraktı...

Karşıyaka'da Atilla Güneş bıraktı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Atilla Güneş bıraktı...

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ'un “futbol direktörü” olmasını teklif ettiği teknik direktör Atilla Güneş, görevi kabul etmedi ve kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Karşıyaka Spor Kulübü’ne 2015-16 sezonunda sportif direktör olarak dönen, geçen sezon da son 12 haftada teknik direktörlük yapan Güneş, veda açıklamasında, "Asıl olan Karşıyaka Spor Kulübü'dür. Mevkiler makamlar gelip geçicidir" dedi.
Güneş, "Soner Tolungüç'le başladığımız sezonda futbol takımımızda özellikle genç oyuncularımızın performansının üstüne katarak, tüm olumsuzluklara rağmen ligi başarılı bir yerde bitirdik. Sportif direktör olarak başladığım, daha sonra ligin son 12 haftasında teknik sorumlu olarak bitirdiğim sezonda vicdanım çok rahat, başım dik olarak görevi bırakıyorum. Başkanımızla yaptığımız görüşmede bana kulübümüzün futbol direktörlüğünü tam yetkiyle vermek istedi. Ben ise kendisine artık saha içinde olmak istediğimi ve bu görevi kabul etmeyeceğimi söyledim. Çok sevdiğim kulübümden ayrılıyorum. Bu süreçte her zaman bana destek olan büyük Karşıyaka taraftarına sonsuz teşekkür ediyorum. Asıl olan Karşıyaka Spor Kulübü'dür. Mevkiler ve makamlar gelip geçicidir" şeklinde açıklama yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Kursları sona erdi
Sonraki Haber Pınar Karşıyakalı yöneticiler İtalya'da oyuncu beğeniyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?