ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da antrenmanda yere yığılan Ahmet Arı hastaneye kaldırıldı

Karşıyaka'da antrenmanda yere yığılan Ahmet Arı hastaneye kaldırıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da antrenmanda yere yığılan Ahmet Arı hastaneye kaldırıldı

Karşıyaka'nın Ödemiş Gölcük'te sürdüren Karşıyaka'nın genç oyuncusu Ahmet Arı, antrenmanda röveşata denemesinde yere kontrolsüz düşünce hastaneye kaldırıldı...

Pozisyonda yere düşen ve ayağa kalkamayan Ahmet Arı'ya ilk müdehale kulüp doktoru Ömer Erkek tarafından yapıldı. İdmana devam edemeyen Ahmet, kontrol için Karşıyaka'daki  İzmir Üniversitesi Medical Park Hastanesi'ne getirildi. Burada MR'ı çekilen Ahmet'in çok önemli bir sakatlığının olmadığı öğrenildi. Kontroller sonrası Ödemiş kampına dönen Ahmet Arı, bir süre takımdan ayrı çalışacağı ve durumuna göre idman dozunun ayarlanacağı belirtildi.
Karşıyaka kampını dün yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Akşam antrenmanını izleyip daha sonra futbolculara mangal partisi veren Başkan Fatih Diniz ve yöneticiler, Teknik Direktör Yusuf Şimşek'le de yapılacak son takviyeleri konuştu. Yönetim akşam yemeği ve transfer görüşmesinden sonra gece İzmir'e döndü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şükrü Paksoylu'nun teknesi patladı, eşiyle canını zor kurtardı
Sonraki Haber Torbalı'da kaza ikisi çocuk 4 ölü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?