ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladık...

Karşıyaka'da 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladık...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladık...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karşıyaka’da törenle kutlandı.

Tören, Hükümet Konağı Bahçesi’ndeki Atatürk Anıtı’na İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Musa Yelek ’i n çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çelenk sunum töreninden sonra Atakent Anadolu Lisesi’nde düzenlenen resmi törene geçildi. Buradaki törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını Sanem Özfidan isimli öğrenci, günün anlam ve önemi üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Musa Yelek birer konuşma yaptı. Yelek yaptığı konuşmada, Gençlik ve spor bayramını gurur ve sevinçle kutladıklarını, 19 Mayıs 1919’un vatan toprakları işgal edilerek, özgür yaşama hakkını elinden alınmak istenen bir milletin umutsuzluklara ve yılgınlığa kapılmadan inancı ile verdiği mücadelenin başlangıcı olduğunu söyledi.
Konuşmanın ardında ulusal ve uluslararası başarılı sporculara ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.
Atakent Anadolu Lisesi okul marşının okunmasından sonra öğrenciler tarafındanAtatürk’ün gençliğe hitabesi ve cevabı, şiirler okundu, Çeşitli spor gösterileri, RİTM ve vals gösterisi, öğrenci korosunun şarkılar seslendirmesi ile sona erdi.

Törene, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya ve eşleri, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, Karşıyaka  Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Musa Yelek,İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Okul Müdürü Hakan Saral, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul ve kurum yöneticileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler,  öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Yazı ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de Sportif Direktörlüğe Arzuman getirildi
Sonraki Haber Masa Tenisi'nin "Bay Şampiyon"u...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?