ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da 19 Mayıs Festival coşkusu

Karşıyaka’da 19 Mayıs Festival coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da 19 Mayıs Festival coşkusu

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali muhteşem bir coşkuyla başladı. Festivalin ilk gününde Ayben ve ünlü Rap sanatçıları konser verdi. Karşıyakalılar, 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadı.

3 gün sürecek olan festivalin açılış günü renkli görüntülere sahne oldu. İlk olarak, futbol antrenörü Ersun Yanal, “Türkiye’de ve Dünyada Futbol” başlıklı söyleşi ile festival alanını dolduranların karşısına çıktı. Yanal, Türk futbolunda gelinen noktayı, Avrupa futbolu ile aradaki farkları ve Türk sporunu geliştirmek adına yapılması gerekenleri anlattı. Yanal’ın söyleşisi öncesi freestyle futbol gösterisi yapıldı. ‘Futbolun sihirbazları’ sergiledikleri akrobatik hareketlerle alkış topladı.
Gecenin finalinde ise Rap rüzgarları esti. Burn Battle Zone’un destekleriyle gerçekleşen organizasyonda, sevilen rap sanatçıları Ayben, Sansar Salvo, Cash Flow, Fate Fat ve DJ. Sivo sahne aldı. Festival alanını dolduran Karşıyakalılar muhteşem anlar yaşadı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyakamızda her ulusal bayramı büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyor, Ulu Önderimiz Atatürk’ün emanetlerine sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu duruşumuzu bir kez daha sergiledik. 19 Mayıs coşkumuza ortak olmak isteyen herkesi, festival alanımıza bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çiçek Festivali başladı...
Sonraki Haber KSK'de Sportif Direktörlüğe Arzuman getirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?