ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da ''15 Temmuz Demokrasi Şehitleri'' köşesi

Karşıyaka'da ''15 Temmuz Demokrasi Şehitleri'' köşesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ''15 Temmuz Demokrasi Şehitleri'' köşesi

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün duvarına 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına dev cam tablo yapıldı.

Karşıyaka İlçe Milli eğitim Müdürlüğünde oluşturulan 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Köşesine 8 metrekarelik camdan dev pano konuldu.
İlçe Milli Eğitim yetkilileri 15 Temmuz 2016 tarihi ülkemiz açısından milli ve manevi duyguların zirve yaptığı gün olduğunu belirterek şunları söylediler. “Bugün ulusal egemenliğe, bağımsızlığa karşı yapılan darbe girişimine karşı durmak amacıyla halkımız gözünü kırpmadan kendisini namlulara siper etti. Çok canlar yandı, çok evlere kor düştü. 250 kahraman evladımızı kaybettik.
Milleti ayakta tutan içine düştüğü zor zamanlarda halkın gösterdiği kahramanlık ve başarılardır.  Yakın tarihimizde milletimizi ve devletimizi tehdit eden bu başarısız darbe girişimin unutulmaması; milletimizin milli birlik ve beraberlik bilincinin yaşatılmasıiçin Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Köşesi oluşturduk.”
Haber ve Fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da okulların içi de dışı da kontrol altında
Sonraki Haber KSK'li futbolcular Tunç Kaptan'ın oğluyla...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?