ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka'da 15 çocuk parkı yenilendi

Karşıyaka'da 15 çocuk parkı yenilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 15 çocuk parkı yenilendi

Karşıyaka genelindeki parkları yenileme çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, modern oyun üniteleri ve spor alanları ile çocukların yüzünü güldürdü. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Çocuklarımıza en güzel hizmetleri sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi, çocukların daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda vakit geçirmesini sağlamak amacıyla oyun parklarını tek tek elden geçiriyor. Son aylarda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; 11 mahallede, toplam 15 parkın oyun üniteleri yenilendi. Zamanla yıpranan ve bozulan ünitelerin yerine kaydırak, tahterevalli ve salıncak gibi rengarenk oyuncaklar monte edildi. Parkların zemini de kauçukla kaplandı.
 
Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla sürdürülen çalışmalar kapsamında 7 farklı mahalledeki parkların spor alanları da elden geçirildi. Başta Turan Arınç, Yaşar Küçükavcı ve Tülay Aktaş parkları olmak üzere, spor alanlarının zeminleri, potaları ve kaleleri yenilendi, akrilik boyaları yapıldı. Suni çim saha ve basketbol sahalarının sayısı da artırıldı. 5 okulun bahçesinde de basketbol sahası oluşturuldu.  
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ailelerimizin buluştuğu, çocuklarımızın oyunlar oynayıp keyifle vakit geçirdiği parklarımızı, ihtiyaç olan bölgelere öncelik vererek tek tek yeniliyoruz. Evlatlarımıza yakışan, modern ve sağlıklı ortamlar yaratmak, onlara en güzel hizmetleri sunmak için, tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Parkları yenilenen çocuklar büyük sevinç yaşarken, aileleri de hizmetleri için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Akpınar’a teşekkür etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lisansı çıkmayan ABD'li basketbolcu Dustin Hogue gitti...
Sonraki Haber Kızılay Haftası'nda Karşıyakalı yöneticilerden Kızılay'a anlamlı destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?