ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Zafer Bayramı'nı fener alayı ve zafer türküleri ile kutlayacak

Karşıyaka Zafer Bayramı'nı fener alayı ve zafer türküleri ile kutlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Zafer Bayramı'nı fener alayı ve zafer türküleri ile kutlayacak

Karşıyaka Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı fener alayı ve zafer türküleri ile kutlayacak. Belediye önünden başlayacak olan fener alayına binlerce Karşıyakalı katılacak. Sonrasında, hep birlikte zafer türküleri söylenecek.

Zafer Bayramı'nı büyük coşkuyla kutlamaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, yaklaşık on bin Cumhuriyet sevdalısının katılımı ile fener alayı düzenleyecek. Perşembe günü (yarın) saat 20.00’de, Karşıyaka Belediyesi önünden başlayacak olan fener alayı için vatandaşlara yüzlerce Türk Bayrağı dağıtılacak. Pankart ve meşaleler ile görsel bir şölen oluşturulacak. Çarşı, büyük zaferin hatırasına gelin gibi süslenecek.

Belediye ve Çarşı güzergahını takip edecek olan fener alayı, Karşıyaka İskele'de son bulacak. Burada kurulacak sahnede, saat 20.30'da ‘Zafer Türküleri Konseri’ yapılacak. Karşıyaka Belediye Bandosu eşliğinde, en güzel zafer türküleri seslendirilecek. Sahnedekilere, belediyenin halk oyunları ekibinden zeybekler de eşlik edecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “30 Ağustos Zafer Bayramımızı Karşıyakamıza yakışır bir coşkuyla kutlayacak; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anacağız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde tüm vatandaşlarımızı bu büyük coşkuya ortak olmaya bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Belediyeden destek göremiyoruz
Sonraki Haber 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Zülfü Livaneli, Nükhet Duru ve Zuhal Ocay İzmirlilerle buluşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?