ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Zabıtası’ndan 62. yıl kutlaması

Karşıyaka Zabıtası’ndan 62. yıl kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Zabıtası’ndan 62. yıl kutlaması

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Zabıta Teşkilatı’nın 62. kuruluş yıl dönümünü Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte kutladı. Zabıtalar ile kahvaltıda buluşan Başkan Akpınar, “Zaman zaman zor şartlar altında da olsa, görevinizi layıkıyla yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Kent içi disiplini sağlamak, halk sağlığı ve huzurunu korumak adına gece gündüz fedakarlıkla görev yapan Karşıyaka Zabıtası; teşkilatın 62. kuruluş yıldönümü nedeniyle kahvaltıda bir araya geldi. Karşıyaka Belediyesi tarafından Kent Restoran'da düzenlenen buluşmaya; Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediye bürokratları ve zabıta çalışanları katıldı. Başkan Akpınar, özveri ile çalışan zabıta ekiplerine teşekkür etti.  

Başkan Akpınar , “Zabıtalar yerel yönetimlerin kentteki yüzü, o kentteki hayat kalitesinin garantisidir. Her saati sokakta, insanların arasında geçen sizler; benim ve belediyemizin hayatın içindeki yüzüsünüz. Her birinizi yardımcım, danışmanım, kamuoyu araştırmacım, kısaca Hüseyin Mutlu Akpınar gibi görüyorum ve sizlerin de bu bilinçle çalışmasını istiyorum. Sabırlı olacağız, kararlı olacağız, insan odaklı bir iş yaptığımızı unutmayacak, hak ve yetkilerimizin bilincinde olacak, yasa ve mevzuatı günü gününe takip edecek, ona göre davranmaya devam edeceğiz” dedi.

Zabıta ekiplerinin zaman zaman haksız, önyargılı, hatta şiddete dönüşen olumsuzluklarla karşılaştığına da dikkat çeken Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bizim bir görevimiz de, bu olumsuzluklar karşısında geri çekilmemek ve muhataplarımızın bilinçlenmesine yardımcı olmaktır. Zabıta, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler en çok eleştirilen birimlerdir. Ancak belediye birimlerinin görevini eksiksiz yapması kadar, toplumsal otokontrol sistemini oturtmamız da önemlidir. Kaldırımı işgal eden esnaftan alışveriş yapmayın. Biz en küçük taviz vermeden yasalar çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Abdülhamit Karagümrük'e gitti...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya ABD'li 4 numara

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?