ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Yalı Mahallesinde sokaklar yenileniyor!

Karşıyaka Yalı Mahallesinde sokaklar yenileniyor!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yalı Mahallesinde sokaklar yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi pazar yerinin de bulunduğu 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

Karşıyaka Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, bazı kısımlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gediz Elektrik A.Ş. ve diğer altyapı kurumları ile işbirliği sağlanarak, çalışmalar kapsamında; 6418 sokak ve çevresinde yaya ve araç yollarının parke taşları tamamen yenilenecek. Yol ve kaldırımlar, imar planlarına uygun olarak genişletilecek. Elektrik telleri yer altına alınarak görüntü kirliliği ortadan kaldırılacak. Yalı Çarşı güzergahında yer alan çöp kutuları da elden geçirilecek. Altyapısı uygun olan yerlerde yer altına alınacak. Uygun olmayan yerlerde de modern yer üstü kutuları konacak. Sokaklardaki yağmur suyu ızgaraları da baştan sona temizlenecek. Eskiyen aydınlatma direkleri sökülerek, modern aydınlatma direkleri konulacak. Tretuvarlar renkli özel parke ile kaplanacak ve uygun yerlerine fidan dikimi yapılacak.

Başkan Akpınar "6418 sokak, Yalı Mahallesi'nde onlarca esnafı barındıran ve güler yüzlü, aydınlık insanlarıyla Karşıyaka'ya umut saçan bir merkez konumunda. Halkın da öneri ve taleplerini alarak, bu bölgeyi modernize etmek, alt ve üst yapı eksiklerini gidermek için çalışma başlattık. Vatandaşlardan aldığımız olumlu tepkiler de ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Tokat'ta galibiyet arıyor
Sonraki Haber Tramvayda yeni rota Çiğli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?