ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden sokak hayvanlarına cansuyu...

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden sokak hayvanlarına cansuyu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden sokak hayvanlarına cansuyu...

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü, geleneksel olarak gerçekleştirdiği sokak hayvanlarına su kabı ve mama etkinliğini bu yıl da sürdürdü.

2018-2019 dönemi Kulüp Başkanı Ali Rıza Aytan,  göreve başladığı ilk gün tüm üyelerin katılımı ile sokak hayvanları için su kabı ve mama dağıttı. “Karşılıksız hizmet” ilkesi ve gönüllülük esası ile hizmet eden Lion kulüpleri yeni dönemlerine 1 Temmuz’da başladı. Yeni seçilen başkanlar  de kendi dönemlerinde  farklı etkinlikler ile kulüpler arası tatlı bir rekabete girişti. Her kulüp başkanı, görev süresi içinde en çok etkinliğe imza atabilmek için yeni projeler hayata geçirmek için programlar yaparak hayata geçirmek için mücadele içine girdi.  Karşıyaka Yalı Lions Kulübüde yıllardır sürdürdüğü geleneğini yine gerçekleştirdi. Yeni başkan göreve başladığı ilk gün, sabahın erken saatlerinde üyeleri ile birlikte sokak hayvanlarının yaz sıcaklarından etkilenmemesi için onlara su kapları dağıttı.
Kulüp Başkanı Ali Rıza Aytan, amaçlarının tüm canlıların yaşam haklarını saygı göstermek ve ihtiyacı olanlara destek olmak olduğunu belirterek “ Arkadaşlarımız yaz dönemi nedeniyle farklı bölgelerdeydi. Ancak önceden organize olduk. Bir Temmuz sabahı her arkadaşımız bulunduğu yerde sabahın erken saatlerinde sokaklarda su kapları dağıttı. Bu şekilde İzmir’in farklı mahalleleri ile, Çeşme, Didim, Kuşadası gibi sahil kasabalarında da su kapları dağıttık. Gönüllü katkı sunan Lions üyelerimize ve bizlere destek olan gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da 500 sokağa 500 su kabı dağıttık. Yıl içerisinde de sokak hayvanları için farklı etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Polis aracı şarampole yuvarlandı, 2 yaralı...
Sonraki Haber Uygulamalı Girişimcilik Projesi’nde üçüncü etap tamamlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?