ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Uğur Ortaokulu'nda, mezuniyet coşkusu

Karşıyaka Uğur Ortaokulu'nda, mezuniyet coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Uğur Ortaokulu'nda, mezuniyet coşkusu

Uğur Okulları’nın Genel Merkeze bağlı tek ortaokul olan Karşıyaka Uğur Ortaokulu’nun seksen iki öğrencisi düzenlenen törenle lise eğitimine uğurlandı.

Mavişehir Taypark’ta yapılan törene, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel,  öğretmenler ve veliler katıldı.

Kırmızı halıdan geçerek sahnedeki yerlerini alan öğrencilerin, ellerindeki dilek balonlarını gökyüzüne bırakmasıyla tören başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, “Uğur Okulları üniversite sınavlarına 48 yıldır öğrenci hazırlama deneyimini, anaokulundan liseye eğitimin her kademesiyle zenginleştirmiştir. Uğur Okulları Ailesi 122 okul ve 11 yeni kampüsü ile giderek büyümektedir. Büyük Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Ailesi’nin bir parçası olarak bugün mezun olan öğrencilerimiz de aydınlık geleceğimizin teminatıdır.” dedi.

Törende konuşan Okul Müdürü Süleyman Çam da öğrencilerine seslenerek “Mezuniyet sonrasında hayatınızda gelişimi yakalamak ve tüm dogmalardan uzak kalmak, Atatürk’ün büyük mirasım dediği ilim ve akıl yoluyla mümkün olacaktır. Sizlerin, laik cumhuriyete sahip çıkan, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, insan haklarına saygılı, özgür düşünme gücüne sahip gençler olarak çok başarılı işlere imza atacağınıza inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, okul birincisi Bilge Doğa Yılmaz’a diploma ve plaketi Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel ve Okul Müdürü Süleyman Çam tarafından verildi. Yılmaz, yaş kütüğe ismini çakarak birinciliğini ölümsüzleştirdi. Tören tüm öğrencilere okul müdürü ve öğretmenleri tarafından diplomalarının verilmesi ile devam etti. Finalde ise öğrenciler, 10. Yıl Marşı eşliğinde Atatürk ve Türk bayrağı açtı. Tören, ondan geriye sayılarak keplerin gökyüzü ile buluşmasıyla sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege lezzetleri, Japon sofralarını süsleyecek
Sonraki Haber ''Her unutkanlık bunama değil''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?