ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka U12 Afyon'da özel turnuvada...

Karşıyaka U12 Afyon'da özel turnuvada...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka U12 Afyon'da özel turnuvada...

Futbolda son yıllarda maddi sıkıntılar çeken Karşıyaka, başlattığı devrimle uzun süre sonra altyapıda şehir dışında özel turnuvaya katıldı.

Yeşil-kırmızılılar, tüm ulaşım, yemek ve konaklama masraflarını karşılayıp U12 takımını aileleriyle birlikte 9 Haziran'da Türkiye çapından 16 takımın katılımıyla başlayan Afyon Kocatepe Kupası'na gönderdi.TFF 2. Lig'de 1.5 yıl maçlara, kampa gidecek para bulamakta güçlük çeken Karşıyaka'da son aylarda A takımda, tesisler ve idari işlerde başlayan değişim altyapıya yansıdı. Yeşil-Kırmızılı ekibin U12 takımı yıllar sonra katıldığı Afyon'daki turnuvada Antalya Şimşekspor'u 5-1, Trabzon Söğütspor'u 3-0 yenip Bursaspor'la 1-1 berabere kalarak çeyrek finale yükseldi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Görenleri kendisine hayran bırakıyor...
Sonraki Haber Mavişehir'deki Halk Park açılıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?