ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Tramvayı gün sayıyor...

Karşıyaka Tramvayı gün sayıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tramvayı gün sayıyor...

Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nun önünden geçen tek hat tramvay güzergahının İsmail Sivri Sokağı girişinde ray döşeme imalatları Perşembe günü başlıyor.

Karşıyaka Tramvayı'nın yapım çalışmalarını tamamlanma aşamasına getiren ve Mavişehir-Bostanlı arasında test sürüşlerini başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hat üzerindeki son dokunuşları gerçekleştiriyor. Bu çerçevede, Hasan Ali Yücel Bulvarı'nın kara tarafından (Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu önü) geçen tek hat tramvay güzergahının İsmail Sivri Sokağı girişindeki ray döşeme imalatları da 2 Mart Perşembe gününden itibaren başlayacak. Çalışma nedeniyle, yaklaşık 10 gün süresince, Hasan Ali Yücel Bulvarı'ndan İsmail Sivri Sokağı'na araç giriş ve çıkışı yapılamayacak. Bostanlı İskelesi'nden çıkan araçlar, Bostanlı yönüne geçebilmek için Yunuslar kavşağını kullanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Liseli müzisyenler Karşıyaka’da finalde yarışıyor
Sonraki Haber İzmir’de kumpas böyle çöktü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?