ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı'nın temeli atıldı...

Karşıyaka Stadı'nın temeli atıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı'nın temeli atıldı...

Temel atma törenine, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, yöneticiler, divan kurulu üyeleri, taraftarlar, futbol ve basketboldaki altyapı sporcuları ile yüklenici firma Rönesans Holding'e bağlı REC Uluslararası İnşaat'ın yetkilileri katıldı.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka stadlarının temel atma töreni ve Yasin Börü Gençlik Merkezi'nin açılışı için Serdar Yereli Spor Salonu yanındaki alanda yapılan törende konuşan Başbakan Binali Yıldırım, gençleri hayatın her alanında ön planda görmek istediklerini söyledi. Alsancak ve Göztepe Stadı'nın ardından Karşıyaka Stadı'na canlı bağlantı yapan Binali Yıldırım'ın, "Stadın teslim tarihi için Şubat 2019 uygun mu?" diye sorması üzerine Dünya Karşıyakalılar Günü olan 19 Aralık 2018'de stadın teslim edilmesi yönünde istek geldi. Başbakan Yıldırım, "20 Aralık olsun da benim doğum günüm olsun." dedikten sonra "Hadi, hayırlı uğurlu olsun. 19 Aralık 2018" diyerek butona bastı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Kocaoğlu, terkettiği törenin perde arkasını anlattı
Sonraki Haber İzmir’in kurtuluş gününde on binlerce İzmirli Kordon’a koştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?