ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı'nın takibi Divan Kurulu'nda...

Karşıyaka Stadı'nın takibi Divan Kurulu'nda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı'nın takibi Divan Kurulu'nda...

Karşıyaka yönetimi, kulübe yıllardır yapılması beklenen statla ilgili süreci takip etmesi için Fatih Diniz başkanlığındaki divan kuruluna görev verdi.

Diniz ve divan, statla ilgili görüşmeleri yürüterek açılan davalara da müdahil olacak. Divanın görüşmelerinde karar ve imza yetkisi ise yönetimde olacak. Yıllardır tartışılan Yalı'daki stat arazisi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ikinci kez yaptığı imar planı değişikliğine askı sürecinin son gününde itiraz dilekçesi veren 51 şahıstan 7'si, itirazlarının kabul olmaması üzerine geçtiğimiz 20 Ocak'ta dava açmıştı. İdare mahkemesinde görülecek davada imar planının iptali isteniyor. İlk olarak Ocak 2014'te yapılan ihalesi geçen yıl 15 Haziran'da yenilenip sembolik temeli 9 Eylül'de atılan stadın inşaatı için yeni dava sürecinin sonuçlanması beklenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye Yelken Federasyonu ile Dokuz Eylül Üniversitesi arasında protokol imzalandı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Milli Takım'a

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?