ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Stadı programdan çıkarıldı...

Karşıyaka Stadı programdan çıkarıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Stadı programdan çıkarıldı...

Başbakan Binali Yıldırım'ın 9 Eylül’de ihalesi tamamlanan Alsancak ve Göztepe Stadı'nın temellerini atacağı, Karşıyaka Stadı’nın tören programından çıkarıldığı açıklandı.

İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'de yapılacak statların temel atma törenlerine, imar planı değişikliği tamamlanmamasından Karşıyaka Stadı'nın dâhil edilemediği , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın geçen ay yaptığı imar planı değişikliğinin askı süreci devam ettiği belirtildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ndeki imar planı değişikliğinin 21 Ağustos'a kadar askıda kalacağı, plan değişikliğine belediyeler veya Şehir Plancıları Odası'ndan itiraz gelmediği öğrenildi.
Yıkılan İlçe Stadı'nın yerine yapılacak Yalı'daki 15 bin kişilik stat projesi, Karşıyaka Belediyesi'nin yükseklik, yaklaşma mesafeleri gibi itirazları göz önünde bulundurularak revize ediliyor. Yapı yüksekliğinin azalmasıyla kapasitenin düşmemesi için kale arkası tribünlerin koltuksuz yapılması planlanıyor. Stadın ilk ihalesi 28 Ocak 2014'te yapılmış, daha sonra 15 Haziran 2017'e ikmal ihalesi gerçekleştirilmiş, stat arazisinde önce ruhsata tabi olmayan kazıklama, altyapı ve zemin iyileştirme çalışmaları yapılmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden Demirci'ye düğün salonu...
Sonraki Haber Pınar, İzmir Fuarı’nda çocuklarla buluşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?