ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Seskem Korosu müzikal ile izleyiciyle buluşuyor

Karşıyaka Seskem Korosu müzikal ile izleyiciyle buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Seskem Korosu müzikal ile izleyiciyle buluşuyor

Karşıyaka Seskem Korosu ve Tiyatro Grubu perde diyor. Sezonun ilk sahnesini Karşıyaka Ahmet Priştina Kültür Merkezi’nde 11 Haziran Pazartesi günü saat 21:00’de alarak izleyicisiyle buluşacak.

Karşıyaka Seskem Korosu geçen yıl Yunanistan’ın Sakız Adası’nda da konser vererek iki ülke arasında dostluğun pekişmesine destek olmuş bu yılda Azerbaycan’da davet alarak konser ve tiyatro’yu birlikte sahneye koyarak ayrı bir dostluk havası estirecek.

Karşıyaka Seskem Korosu Kurucu Başkanı İsmail Erkan oyun hakkında şunları söyledi: "Koromuzla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ali Soner Günüç’ün Yönetmeliği’nde sahnelen iki perdelik, ’’Sevda Komedyası’’ isimli orta oyununu, danslar ve şarkıları ile Türkiye’de ilk kez bir koro sahneleyecek. Tiyatro metinleri ve kişileri korodan yetenekli koristler tarafından canlandırılan oyunda, seyirciye 2 saatlik hoşça vakit geçirteceğimizi biliyoruz.

Takip eden süreç de, Ayvalık, Burhaniye, İstanbul ve birçok il ve ilçeden derneğimize davet geldi ayrıca 2019 ortalarında, Azarbaycan-Bakü’de de sahnelenmek üzere turne çalışmalarımız olacak.

Seskem Derneğimiz, sahne sanatlarında hep farklı ve ilgi çekici gösterileri ve konserleri hayata geçirmeyi ana maksat olarak, düstur edinmiştir.

Türkiye’de bir ilk olan bu oyunumuza bütün Karşıyaka ve İzmir’i bekliyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri ve çalışanlarından yardım eli
Sonraki Haber Karşıyaka Medicalpark iftar sofrasına ev sahipliği yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?