ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği'ne Bulgaristan'dan davet...

Karşıyaka Sanat Derneği'ne Bulgaristan'dan davet...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği'ne Bulgaristan'dan davet...

Karşıyaka Sanat Derneği Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu Bulgaristan Korolar Festivali’nden davet aldı.

26-27 Ekim tarihlerinde Bulgaristan’ın Shumen şehrindeki Rodni Zvutsi Karma Korosu’nun 120. Yılı nedeniyle düzenlenen festivale Türkiye’den davet edilen Karşıyaka Sanat Derneği Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu, büyük bir olasılıkla festivale 35 kişilik grubuyla katılacak.
Karşıyaka Sanat Derneği Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu Koordinatörü Mustafa Orta, Bulgaristan’dan gelen davetin kendilerini onurlandırdığını ifade ederek, “Teklifi yönetim kurulumuzda görüşüp karara varacağız. Büyük bir olasılıkla gitme taraftarıyız. Başkanımız Avni Erboy da bu konuya olumlu yaklaşıyor. Birkaç gün içinde Bulgaristan’dan gelen davete cevap vereceğiz” dedi.
Karşıyaka Sanat Derneği’nin yeni sezon çalışmaları da başlıyor. Bu arada koro yıl içinde Karşıyaka’da iki büyük konser verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Birliği'nden anıt talebi
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybol Şube Görev Bölümü Yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?