ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Rotary’den köylere Quartet konseri

Karşıyaka Rotary’den köylere Quartet konseri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary’den köylere Quartet konseri

Karşıyaka Rotary Kulubü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Bulgurca Köyü'nde "Quartet" konseri düzenledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası destekleriyle düzenlenen konsere öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Konserde bakır nefesli çalgılar ve elektro bas gitarla tanışan minik öğrenciler Mozart’tan Aşık Veysel’e, çizgi filmlerden tanıdıkları Pembe Panter’e kadar bir çok parçaya ritim tutarak eşlik etti.

Öğrenciler ve öğretmenlerinin Çökertme oynadığı ve 10. Yıl marşını söylediği konserde yetenekli çocukların müzik ve enstrumanları keşfi de ilgi çekti. İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarının klasik müzik konseriyle müzikal dünyalarını zenginleştiren öğrenciler, müzik aletleriyle ilgili ayrıntılı bilgi edinme ve deneme fırsatı da yakaladı.

Karşıyaka Rotary Kulübü Dönem Başkanı Levent Yılmaz, etkinliği Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu'na bağlı 6. Grup Kulüpleri ortaklığıyla gerçekleştirilen "Köyümüze Rotary Geldi" çalışması kapsamında gerçekleştirildiğini söyledi. Yılmaz, "Etkinliğimizle kent merkezine uzak bölgelerde yaşayan çocuk ve gençleri çok sesli müzikle tanıştırmayı ve müziği sevdirmeyi amaçladık. Okullarımızda öğretmenlerimizin de desteği ile yetenekli çocuklarımızın keşfine de aracı olmayı istiyoruz. Konserlerimizle müzik ufku genişleyen öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarına da destek vereceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Anıtı’na Avrupa’dan büyük ödül!
Sonraki Haber Özhan Çıvgın: Aptal bir antrenör değilim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?