ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü'nden organ bağışına tam destek

Karşıyaka Protokolü'nden organ bağışına tam destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü'nden organ bağışına tam destek

Karşıyaka ProtokolününNisan ayı toplantısında Organ Bağışına tam destek verilirken Sosyal Medyadaki bilinçaltına hitap eden mesajlara dikkat çekildi.

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren Nisan ayı toplantısına İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’de ilk kez katıldı. Karşıyaka için yapılabilecek yatırımlarında görüşüldüğü toplantıda Kentsel Dönüşüm ve sağlık yatırımları damgasını vurdu.
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel,Organ Bağışı konusunda İzmir’in, İzmir’de ise Karşıyaka’nın öncü olduğunu belirterek organ bağışı kampanyasına her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Kaymakam Yücel “Her alanda olduğu gibi Organ bağışında da Karşıyakalılar çok duyarlı. İyi katılım var. Binlerce insan organ bekliyor. Bedenlerin yerin altında toprak olması yerine cana can katsın istiyoruz”dedi.
Sosyal Medyadaki tehlikelerden de söz eden Kaymakam Yücel, şöyle konuştu. “Sosyal medyada Subliminal mesajlar ile insanlarımızın beyinlerine hükmedilmeye çalışılıyor. Bu mesajlar insanlarımızın birlik, beraberliklerini bozmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Sosyal medyadan vazgeçmek mümkün değil. Ancak çevremizi, eşimizi çocuklarımızı sosyal medyadan gelecek tehlikelere karşı korumalıyız”
Birlikte yapılan toplantının sinerji yaratığını da vurgulayan Kaymakam Yücel, katılanlar ile birlikte kahvaltı yaptı.
Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı ile Toplum Sağlığı Merkezi’nin ev sahipliğinde Bostanlı Denizpark Restoran da düzenlenen toplantıya İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur, İzmir İl Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Mustafa Kırlangıç, PTT Baş Müdür Yardımcısı Abdullah Sarıboğa’nın da konuk olarak katıldılar.
Toplantıdan sonra Karşıyaka için yapılabilecek yatırımların da görüşüldüğü sohbet sırasında CHP ilçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu’nun arasında oturması dikkat çekti.


Nisan ayı toplantısına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel,Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu,İlçe Müftüsü Cahit Erhun, Medikal Park İzmir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Başhekim Dr. Orhan Satılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Ergüzel, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Ayar, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. İlhan Gürbüz,Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık,Mal Müdürü Ülkü Uğur, PTT Yalı Şubesi Müdürü Nihat Candoğan, Türk Telekom Müdürü Mehmet Yüksel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, SYDV  Müdürü Muhittin Edirne,  Halk Bankası Çarşı Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Vakıfbank Şube Müdürü Hakan Günay, Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı,KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, , Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, GDZ Elektrik Karşıyaka- Bayraklı-Çiğli Müdürü Halil Avcı, diğer kurum yöneticileri Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş,İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, BAD ve Bostanlıspor Başkanı, Gazeteci Yazar Avni Erboy, Özel Havajet Meslek Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, CHP ilçe Başkanı Uğur Yıldırım, diğer kurum yöneticileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yapmayın çocuklar...
Sonraki Haber Türkiye’nin ilk ‘Evrensel Çocuk Müzesi’ gün sayıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?