ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü yılın ilk toplantısını yaptı

Karşıyaka Protokolü yılın ilk toplantısını yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü yılın ilk toplantısını yaptı

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren yeni yılın ilk aylık toplantısı yapıldı.

BESİAD’ın ev sahipliğindeki İzmir Vilayetler Evi’ndeki yılın ilk aylık toplantısında, Karşıyaka’da yapılacak çalışmalar ele alındı. Toplantıda Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve BESİAD Başkanı Ali Akdaş birer konuşma yaptı. Konuşmasında Karşıyaka’nın özel bir yeri ve önemi olduğunu belirten Kaymakam Yücel, Karşıyaka için gece gündüz demeden çalışmanın hiç kimseyi yormayacağını, Karşıyaka bunu fazlası ile hak ettiğini söyledi.
BESİAD Başkanı Ali Akdaş ise “BESİAD olarak Karşıyakalı yöneticiler ile bir raya gelmekten mutlu olduklarını” söyledi.
Karşıyaka Vilayetler Evi’ndeki i toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan,BESİAD Başkanı Ali Akdaş ,Medikal Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Genel Müdür Veysi Kubba,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu,  İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Halk Bankası Çarşı Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, mal Müdürü Ülkü Uğur, Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, BESİAD başkan yardımcıları Emre İpek, Hakan Solak,diğer yönetim kurulu üyeleri, Gazeteci Yazar Avni Erboy, iş adamı Mehmet Çelebi, Altuğ Algür,Mimar İbrahim Bakırtaş,siyasi Partilerin ilçe temsilcilerive diğer kurum yöneticileri katıldı.
Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, Beş yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının, oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Altuğ ve Büyükkarcı arasında gerginlik tırmanıyor
Sonraki Haber ''Bir Parke de Sen Koy'' kampanyasında temel atma günü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?