ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü, KASİAD ile bir araya geldi

Karşıyaka Protokolü, KASİAD ile bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü, KASİAD ile bir araya geldi

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren aylık ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı.

Aylık koordinasyon toplantısında KASİAD (Karşıyaka Sanayici İşadamları Derneği) üyeleri ile bir araya gelen Karşıyaka Protokolü Afrin’deki “Zeytin Dalı Harekatı”tasarruf tedbirleri, vatandaş ile ilişkileri ele aldı.
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, toplantıda Karşıyaka’da, Türkiye ve Dünya’daki gelişmelere değinirken, kamu ve öazel kurumlarda, evlerde tasarruf tedbirlerine uyulmasını istedi.

KASİAD’ın ev sahipliğinde Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticileri ve temsilcilerinin hazır bulunduğu toplandı Pizza Villa Grilla’da yapıldı. Toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan,  Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu, Medikal Park İzmir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, SGK Şube Müdürü Ahmet Katar, Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, Mal Müdürü Ülkü Uğur, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Halk Eğitim merkezi Müdürü Ebru Yücel, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, SYDV Müdürü Muhittin Edirne, Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz, GDZ Elektrik Karşıyaka- Bayraklı-Çiğli Müdürü Halil Avcı, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, KASİAD yönetim Kurulu üyeleri, Emin Direksiyon Sürücü Kursu sahibi Özgül Sular, MHP ilçe temsilcisi,  İş adamları Osman Avcı ve Mehmet Çelebi katıldı.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, İstek İzmir Okulları'nda öğrencilerle buluştu
Sonraki Haber ''Bir Çocuk Bin Gülüş'' projesi Türkiye'ye yayıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?