ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü hoş görüyü konuştu

Karşıyaka Protokolü hoş görüyü konuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü hoş görüyü konuştu

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticileri,dönemin son toplantısındaİzmir Orman Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde bir araya geldi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün Çamlık SOkaktaki merkez binasının bahçesinde bir araya gelen Karşıyaka’daki yöneticiler, birlikte kahvaltı yaptı.
24 Haziran seçimlerinde alınacak önlem ve yapılacaklarile ramazan ayında hoş görülü olmayı ele aldı.
İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal toplantıya katılanları ekibiyle birlikte ayakta karşılayarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Toplantıda konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Seçim sathı mahalline girildiğini, geçen seçimlerde olduğu gibi Karşıyaka’nın örnek davranış sergileyeceğini belirterek şunları söyledi.

“Geçen toplantıda da bahsettiğimiz gibi seçim sathı mahalline girdik. Bizler kamu hizmetkârı olarak, kamuya hem de gönüllü olarak hizmet veren insanlar olarak bunu da göz önünde bulundurmamız gerektiğini hatırlatmıştım. İnşallah bu seçimi de kazasız belasız geçireceğiz. Karşıya yine örnek bir davranış gösterdi. Sağ olsun Karşıyaka’daki parti başkanlarımız davetimize icap ettiler. Seçim sürecinde çevre ve gürültü kirliliğine yol açacak davranışlardan kaçınma kararı aldık. Parti merkezleri ve seçim koordinasyon merkezleri dışında süslemeler olmayacak, rastgele broşür dağılmayarak tasarrufta sağlanmış olacak. Sağ olsun bölge müdürümüz, işletme müdürümüz ve mahiyetindekilerin üstün gayretleri ile okullarımıza tahsis edilmiş olan Örnekköy’deki 400 dönümlük Karşıyaka okulları orman açık alanı, her geçen gün hızla kullanılmaya başlandı. Bu proje dünyada ikinci, Türkiye’de ilk ve tek. İnşallah hepimiz buradan faydalanırız. Daire içinde, daire dışında arzu etmediğimiz muhataplıklarda dikkatli davranmalıyız. BİMER ve CİMER yeteri kadar kullanılıyor ama kimi vatandaşlarımıza bunlar yetmiyor. Bir de daireye gelip sizlere istenmeyen davranışlarda bulunabiliyor. Bu haleti ruhiye de olan dostlarımız da var. Onları da hoş görmek lazım.Yaklaşan Ramazanı da göz önünde bulundurarak biraz daha sabır, biraz daha hoş görü önemli.”
Ramazan ayının bilim adamlarınca fabrika ayarlarına dönülmesi olarak değerlendirildiğini de sözlerine ekleyen Kaymakam Yücel, Ramazan ayının ülkemize ve dünyaya barış, mutluluk getirmesini diledi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde, kurum bahçesinde gerçekleşen toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, Orman Bölge Müdür yardımcıları, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, GDZ Elektrik Karşıyaka- Bayraklı-Çiğli Müdürü Halil Avcı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, PTT Yalı Şube Müdürü Nihat Candoğan, İZSU Şube Müdürü İlhan Gökdeniz,Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Ali Karakaya, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli,  Kızılay Karşıyaka Şube Başkan Kamil Karadeniz, Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, BAD ve Bostanlıspor Başkanı, Gazeteci Yazar Avni Erboy, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, CHP, AK Parti, MHP temsilcileri ve Karşıyakalı İş adamı Mehmet Çelebi katıldı.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 4 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının Karşıyaka’daki çalışmalara büyük katkı sağladığı belirtiliyor. Temmuz ve Ağustos aylarında yöneticilerin izine ayrılmaları ve sıcaklardan dolayı toplantı yapılmıyor. 
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’in 5 yıllık görev süresinin dolması ile eylül ayında yapılacak toplantıda olmama ihtimali ile toplantının hüzünlü geçtiği gözlemlendi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ /www.karsiyakahaber.com-ÖZEL HABER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kurumlar Bocce Turnuvası sona erdi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka devam etmeyi düşünmüyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?