ANA SAYFA > EĞİTİM > KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR ORTAOKULU'NDAN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU...

KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR ORTAOKULU'NDAN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR ORTAOKULU'NDAN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU...

Yunanistan'ın Kavala şehrinde yapılan Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu öğrencisi Deniz Özen, 13 yaş grubunda Avrupa Şampiyonu oldu. Yarışmada Rus öğrenci ikinci olurken, Azeri öğrenci Üçüncülüğü elde etti.

Avrupa Şampiyonu Deniz Özen hava alanında Özel Yamanlar Ortaokulu öğretmenleri tarafından sevinçle karşılandı. Deniz Özen "Avrupa Şampiyonasına 6 numaralı seri başı olarak başlamama rağmen şampiyon oldum. Ülkemi ve okulumu başarı ile temsil ettiğim için çok mutluyum. Günde dört saat çalışarak şampiyonluğa ulaştım. Tek hedefim Dünya Şampiyonluğunu ülkemize taşımak" dedi.
Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu Müdürü Muhammet Ali Toksoy ise; "Öğrencimizin başarılarından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yamanlar okulları bir kez daha farkını ortaya koydu. Zeka sporu olarak Satrancı okul programlarımızda özenle uyguluyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber VALİ TOPRAK BEL FITIĞI AMELİYATI OLDU
Sonraki Haber ŞEMİKLER İZBAN ALT GEÇİDİNDE GERİYE SAYIM BAŞLADI...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?