ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Medicalpark iftar sofrasına ev sahipliği yaptı

Karşıyaka Medicalpark iftar sofrasına ev sahipliği yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Medicalpark iftar sofrasına  ev sahipliği yaptı

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi tarafından Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde 30 gün boyunca “Bu HilalinAltında yalnız değilsiniz” iftar organizasyonuna Medicalpark İzmir Hastanesi de destek verdi.

Hastane yönetici ve çalışanlarıkepçele ile tabaklara yemekleri hem doldurdu, hem de iftar tabaklarını yaşlıların masalarına servis etti. 500’e yakın Karşıyakalının katıldığı iftar sofrasına ev sahipliği yapan Medicalpark İzmir Hastanesi yöneticileri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her zaman İzmirlinin, Karşıyakalının yanında olduklarını belirterek şunları söyledi. “Hastane olarak şifa dağıtmanın yanında birçok sosyal sorumluk projelerimiz var. Kızılay’ın bu güzel projesinde yer almaktan büyük mutluluk duyduk. Ramazan ayından sonra ihtiyaç sahipleri için açılacak aş evi içinde gereken her türlü desteği vereceğiz”
Birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşayan Karşıyakalılara çocuklarda ilgi göstermesi dikkat çekiyor.
Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde organize edilen iftar sofrasına yolda kalan, evine gidemeyen, evinde iftar yapamayan, iftarı birlikte yapmanın mutluluğunu yaşamak isteyenler katılıyor.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz /KARŞIYAKA HABER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Seskem Korosu müzikal ile izleyiciyle buluşuyor
Sonraki Haber Başkan Akpınar: Siyasetçinin güzel konuşanı değil, doğru söyleyeni makbuldür

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?