ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Kaymakamlık Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu

Karşıyaka Kaymakamlık Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kaymakamlık Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde gerçekleştirilen Karşıyaka Kaymakamlık Turnuvası'nda küçüklerde Eren Şahin Eronat, yıldızlarda ise Girne Ortaokulu şampiyon oldu.

Yıldızlar finalinde normal süresi 0-0 sonuçlanan karşılaşmada Eren Şahin Eronat Ortaokulu’nu 4-2 ile geçip şampiyon olan Girne Ortaokulu’nun kupasını Karşıyaka teknik direktörü Turgut Uçar verdi. Emine Lahur Ortaokulu’nu 5-1’lik skorla yenen Hasan Pınarçalı Ortaokulu turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Küçükler finalinde Karşıyaka Ortaokulu’nu 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başararak şampiyon olan Eren Şahin Eronat Ortaokulu ise kupasını Karşıyaka Alt Yapı Şube Başkanı İbrahim Palaoğlu’nun elinden aldı. Fevzipaşa Ortaokulu’nu 2-1 yenen Girne Ortaokulu küçüklerde üçüncülüğü elde etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Rota Koleji karşısında
Sonraki Haber Avrupalı gençler işsizlik için İzmir’de buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?