ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kaymakamı Yücel: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı bir saldırı var

Karşıyaka Kaymakamı Yücel: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı bir saldırı var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kaymakamı Yücel: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı bir saldırı var

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir raya getiren aylık ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, toplantıda Karşıyaka’da, Türkiye ve Dünya’daki gelişmelere değinirken, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı bir saldırının olduğunu söyledi.

Kaymakam Yücel, Afrin’deki “Zeytin Dalı Harekatı”na katılan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başarılar dileyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “Ordumuzun Suriye sınırları içerisinde terörist unsurları temizlemek ve böylece her devletin tabii ve hukuki görevi ve sorumluluğu olan vatandaşlarının can ve mal güvenliğini korumak, tesis etmek ve sürdürmek adına yapmış olduğu operasyonda Allahtan zafer ve muzafferiyet diliyoruz…

10 Ocak idareciler günü nedeni ile Sayın Cumhurbaşkanımızın konuğuyduk. Oradaki hitaptan hareketle Karşıyaka’mız itibari ile çok şükür güven ve huzur dolu bir ortamda yaşıyor olmamıza rağmen, gerek dünya konjonktürü gerek bölge konjonktürünü göz önünde bulundurarak Karşıyaka’mızda olabilecek vatandaşımızı kışkırtıcı tahrik edici düzene ve hukuka karşı gelebilecek davranışlara dikkat etmeliyiz. Meselemiz ülkemizin birlik ve beraberliği, dirlik ve düzenidir. Ancak gerek iç, gerekse dış unsurlar kışkırtıcılığı açık açık yapmıyorlar. Bazen tercihlerimizi de andıracak, kulağımıza hoş gelebilecek söz ve eylemler ile karşımıza çıkıyorlar. Bunlar refleks davranışlara sebep olabilir. Bu refleks davranışları da asla vermemek gerekir. Çünkü bu sonsuza dek yaşayacak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığı ile ilgili bir tehdidi içerisinde barındırabilecek hale gelebilir.

Türkiye Cumhuriyeti Devletine Karşı bir saldırıda bulunanların yüz yıl önceki Osmanlıya yani ceddimize düşman olan bugüne intikal etmiş nesilleri gibi geliyor bana…

“Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı bir saldırı var”

Bizler siyasal tercihlerimiz ideolojik bakış açılılarımız inanç ve örf itibari ile istikametlerimiz ne olursa olsun bunun Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı bir saldırı açık bir tehdit olduğunu göz önünde bulundurmalıyız. Bu konuda başta ailemizde, sosyal yaşamımızda, akraba, dost marifeti ile bu ve benzeri meselelerde biraz daha bilinç paylaşımı yapmayı milli sorumluluklarımız açısından faydalı görüyorum.

Karşıyaka’mızda sivil toplum kuruluşlarının Afrin’deki “Zeytin Dalı Harekatı”na katılan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne gösterdikleri birlik, beraberlik ve dayanışmadan dolayı kendilerine teşekkür ederim.”

“Olmayanla Paylaş” kampanyasına destek istendi

Kızılay Karşıyaka Şubesi’nin başlattığı “Olmayanla Paylaş” kampanyasına da değinen Kaymakam Yücel, Sosyal Yardımlaşma vakfı aracılığı ile kullanılmayan eşyaları toplayıp ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını,  bazen bütün ev eşyasını bağışlayan hayırseverin tüm ev eşyasını belirlenen ihtiyaç sahibinin evine nakil ettirildiğini, Karşıyaka Kızılay şubesinin “Olmayanla Paylaş” kampanyasına herkesin katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz’in bireysel ev sahipliğinde Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşlarının yöneticileri yılın ilk koordinasyon toplantısında Karşıyaka Kent Restoran’ta bir araya geldi. Yöneticiler burada birlikte kahvaltı yaptı, birbirleri ile sohbette ettiler.

Toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu, Medikal Park İzmir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken,Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehtap Gemici, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, SYDV Müdürü Muhittin Edirne, Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, PTT Yalı Şubesi Müdürü Nihat Candoğan, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz, GDZ Elektrik Karşıyaka- Bayraklı-Çiğli Müdürü Halil Avcı, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Muhtarlar Dernek Başkanı Fuat Pusat, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık,  Öğretmenevi Müdürü İsmail Çam, BAD ve Bostanlıspor Başkanı, Gazeteci Yazar Avni Erboy, İş adamı Mehmet Çelebi, BESİAD Başkanı Ali AKdaş katıldı.

Türkiye’de İlk

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 7 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

Haber ve fotoğraflar: YILMAZ DURMAZ
(www.karsiyakahaber.com /ÖZEL HABER)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı muhtarlar Afrin’e gönüllü gitmek istiyor
Sonraki Haber Cihat Arslan: Camiaya borcumu ödemek için geldim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?