ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel izne ayrıldı

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel izne ayrıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel izne ayrıldı

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel iki haftalık izne ayrıldı

11-26 Ağustos tarihleri arasında izine ayrılan Kaymakam Yücel’in yerine İzmir Vali yardımcısı Fatih Damatlar vekâlet edecek.

Araştırmacı kişiliği ile tanınan, cep telefonu numarasını paylaşmaktan çekinmeyen Karşıyaka’nın sevilen Kaymakamı Sadettin Yücel, 1986 yılındaki kaymakamlık sınavının da birincisi.

Akademik alanda da çalışmalar yapan Yücel, 19 Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksek Okulunda Kamu Yönetimi dersini okuttu. Yine bu dönemde aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türk İnkılap Tarihi alanında yüksek lisans çalışması yaparak "Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Dâhiliye Vekâleti " tez çalışması ile söz konusu alanda “Bilim Uzmanı” unvanı aldı. 2005-2008 yılları arasında Turhal Kaymakamı iken Gazi Osman Paşa Üniversitesi Turhal Meslek Yüksekokulu ve Turhal Sağlık Meslek Yüksekokullarında İnsan Hakları derslerine girdi.

Mustafa Kemal Paşa’nın “ Havza Günlüğü ve Pontusçu Rum Çeteleri” nin Havza yöresindeki faaliyetlerini konu alan "İlk Kıvılcım" ," Gürün " ve " Havza "  adlı kitapları bulunuyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

 

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka başlıyor...
Sonraki Haber İKÇÜ Eczacılık öğrencisi kabul edecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?