ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır göreve başladı

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır göreve başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır göreve başladı

2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Karşıyaka Kaymakamlığına atanan İstanbul Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır göreve başladı.

Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Kuşadası Kaymakamlığına atanan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’in hemşehrisi ve okul arkadaşı.

Kaymakam Ali Rıza Çalışır

1964 yılında Çorum'da doğan Çalışır, 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Antalya Kaymakam Adaylığının ardından sırasıyla Meriç Kaymakam Vekilliği (Edirne), Erfelek Kaymakamlığı (Sinop), Çilimli Kaymakamlığı (Düzce), Çayırlı Kaymakamlığı (Erzincan), Gemerek Kaymakamlığı (Sivas), Bala Kaymakamlığı (Ankara), Osmaneli Kaymakamlığı (Bilecik), Karabük, Bursa Vali Yardımcılığı, Selçuklu Kaymakamlığı (Konya) , 2013 yılından beri deTuzla Kaymakamlığı görevini yürütmekteydi.

Bir yıl süreyle İngiltere Eastbaurne ve Exeter'de yabancı dil eğitimi gören ve sporla yakından ilgilenen  Ali Rıza Çalışır, evli ve 4 çocuk babası.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirliler Fuarda Migros ile coştu
Sonraki Haber Migros İzmir'de 30. Yılını Bostanlı'da kutladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?