ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kaleci Erhan'a ödeme yaptı, serbest bırakmadı...

Karşıyaka kaleci Erhan'a ödeme yaptı, serbest bırakmadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kaleci Erhan'a ödeme yaptı, serbest bırakmadı...

Karşıyaka, alacakları için kulübe Türkiye Futbol Federasyonu kanalıyla ihtar çeken isimlerden kaleci Erhan Erentürk'e parasını 30 günlük yasal sürenin son dakikalarında yatırdı.

Transfer yasaklısı yeşil-kırmızılılar, bu sezon oynanan 17 maçın tamamında 90 dakika kaleyi koruyan ve kadroda alternatifsiz isimlerden olan 22 yaşındaki file bekçisini son anda takımda tutmuş oldu. Karşıyaka, attığı 8 golle ligde takımın skor yükünü çeken Can Erdem'e ise TFF'ye başvurduktan sonra 30 günlük yasal bekleme süresinin son günü olan dün ödeme yapmamıştı.

Sözleşmesini 7 gün içinde feshetme hakkı bulunan Can, haftaya yönetimle görüştükten sonra kararını son verecek. Yeşil-kırmızılılarda 5'inci sezonunu geçiren 30 yaşındaki yıldız futbolcuya Fethiyespor, Nazilli Belediyespor ve Kastamonuspor 1966 gibi birçok kulüp talip oldu. İzmir temsilcisinde ödenmeyen alacakları nedeniyle TFF'nin yolunu tutan isimlerden Abdülhamit ve Mahmut'un da paraları yatırılmadığı takdirde haftaya serbest kalma ihtimalleri bulunuyor. Yönetim, daha önce TFF'ye başvuran Mustafa Aşan'ı ise kalmaya ikna etmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı tiyatro sanatçısının oyunu 29 Aralık'ta...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya 25 bin TL ceza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?