ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kadrosunu korumaya çalışacak

Karşıyaka kadrosunu korumaya çalışacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kadrosunu korumaya çalışacak

Teknik direktörlük görevine Ufuk İskender, sportif direktörlüğe ise İsmet Arzuman'ı getiren Karşıyaka, iç transferde futbolcularla masaya oturacak.

Sözleşmesi biten isimlerle daha önce ön görüşme yapan İzmir ekibi, yarından itibaren hem serbest kalan hem de mukavelesi süren oyuncuları 5'erli gruplar halinde kulübe davet ederek pazarlık yapacak.Son 2 sezondur transfer yasağıyla altyapı ağırlıklı kadrosu kalan İzmir ekibinde takımın aslarından Tayfun, Mustafa Aşan, Abdülhamit, Mahmut, Arif, Metin, Cenk, Hakan, Anıl, Battal, Bartu ve Onur olmak üzere 12 futbolcunun sözleşmeleri sona erdi. Cenk, Hakan, Mustafa gibi isimlerle daha öne görüşen yeşil-kırmızılılar, kadroyu korumak istiyor. Tarihinde ilk kez liglerde dördüncü kategoriye gerileyen Karşıyaka'nın transfer yasağını kaldırabilmek için ise 15 milyon TL civarında eski borç ödemesi gerekiyor.

Karşıyaka ile sözleşmesi biten altyapı patentli Battal Demirbilek, kulübüyle masaya oturmadan hiçbir takımla görüşmeyeceğini söyledi. Henüz 13 yaşında altyapı oyuncusu olarak başladığı Karşıyaka kariyerinde 12 yılı geride bırakan Battal, "Hem geçen sezon hem de bu sezondan alacağım var. Sözleşmem bitti ancak ben öncelikle kulübümle görüşüp takımda kalmak istiyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 19 Mayıs Kupası'nı Cumhuriyetgücü kazandı
Sonraki Haber Ak Partili Şengül: Gönül kapılarımız her daim açık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?