ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKA JUNİNHO İLE ŞARTLI SÖZLEŞME İMZALADI

KARŞIYAKA JUNİNHO İLE ŞARTLI SÖZLEŞME İMZALADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA JUNİNHO İLE ŞARTLI SÖZLEŞME İMZALADI

Karşıyaka, Adana Demirspor'dan 2 yıllığına renklerine bağladığı Juninho'yla şartlı sözleşme yaptı.

Pubis ve sporcu fıtığı sakatlıkları bulunan, geçen sezonun son bölümünde Kayseri'deki bir özel hastanede fıtık ameliyatı olan Brezilyalı yıldızın sözleşmesi, sağlık kontrolünden tam olarak geçerse geçerli olacak. MR'a giren golcü futbolcunun test sonuçları pazartesi günü kulübe ulaşacak.Ülkesine dönen Juninho, 15 Temmuz'da İzmir'e gelecek.

Antrenmanlara 10 Temmuz'da başlayacak yeşil kırmızılılarda yıldız futbolcu, sağlık onayı alırsa 16 Temmuz'daki Ödemiş Gölcük kampında takıma katılacak. Stoper, 10 numara ve alternatif kaleci de arayan Karşıyaka'da Medical Park Antalyasporlu Deniz Barış teklife henüz yanıt vermedi. Juninho'nun sağlıklı olduğuna inandığını söyleyen teknik direktör Yusuf Şimşek, "Transferde nokta atışlar yaptık" dedi. Yönetim sözleşmesini tek taraflı fesheden Ars'la da orta yolu bulmaya çalışıyor.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FOÇA'DA ORMAN YANGINI
Sonraki Haber URLA’DA KARİKATÜR SERGİSİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?