ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka İşitme Engelliler Derneği üyeleri Foça'yı gezdi

Karşıyaka İşitme Engelliler Derneği üyeleri Foça'yı gezdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İşitme Engelliler Derneği üyeleri Foça'yı gezdi

Karşıyaka İşitme Engelliler Derneği üyelerinden oluşan 120 kişi, Foça'yı gezdi.

İlk olarak Slow Food Foça Yeryüzü Pazarını gezerek alışveriş yapan işitme engelli vatandaşlar ardından, Foça Tarih Merkezi ve Foça Belediyesi Çevre Kontrol Müdürlüğü Akdeniz Foku Tanıtım Merkezini ziyaret etti. İşaret dili tercümanları aracılığıyla bilgiler alan misafirler, Foça Belediyesi Karakum Plajı Tesislerinde düzenlenen yemek davetinde ise hazırladıkları dans gösterisi ve komik skeçler, sergiledi.

Misafirperverlikleri için Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a teşekkür eden Karşıyaka İşitme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Özyurt, Demirağ'a plaket takdim etti. Dernek üyelerini Foça'da görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise "Karşıyaka İşitme Engelliler Derneğimiz gibi, engelli yurttaşlarımıza yönelik kültür, sanat, eğitim ve dayanışma etkinliklerinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına destek vermeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yalnız Adam Markoviç artık yalnız değil!
Sonraki Haber Tıp Bayramı’nı Körfez’de kutladılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?