ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka İlçe Jandarma'dan kan ve organ bağışı...

Karşıyaka İlçe Jandarma'dan kan ve organ bağışı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İlçe Jandarma'dan kan ve organ bağışı...

“Organ Bağışı” haftası nedeni ile Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanlığındaki er ve erbaşlar önce kan verdi sonra organlarını bağışladı.

Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen kan ve organ bağışı programına, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman Türk Kızılay’ı Karşıyaka İlçe Başkanı Kamil Karadeniz ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Kızılay, İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanları ile askerler katıldı. İlk olarak İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman kan verdi sonra organlarını da bağışladı. Daha sonra kan vermek ve organlarını bağışlamak için komutanlıkta bulunan er ve erbaşlar sıraya girdiler.
Türk Kızılay’ı Karşıyaka İlçe Başkanı Kamil Karadeniz ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil askerlerin yaptıkları kan ve organ bağışları kendilerini çok duygulandırdığını belirtiler. Kan ve organ bağışından sonra İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman’a Türk Kızılay’ı tarafından bir plaket verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muazzez İlmiye Çığ, Karşıyaka'da Atatürk'ü anlattı
Sonraki Haber Bakırçay Üniversitesi Rektörü Kaymakam Yücel'i ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?