ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, İbrahim Kaş ile soğuk savaş yaşıyor

Karşıyaka, İbrahim Kaş ile soğuk savaş yaşıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, İbrahim Kaş ile soğuk savaş yaşıyor

Karşıyaka, geçen ay yaşanan antrenman boykotunun ardından kadro dışı kalan İbrahim Kaş'la soğuk savaş yaşıyor.

Alacaklarını öne sürerek Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtarname gönderen tecrübeli stoperi kadroda düşünmeyen yönetim, karşı hamle olarak oyuncuya bonservisini vermek için sezon başında ödediği 150 bin TL peşinatı geri istedi. İbrahim, yaz döneminde kulüpten peşinatının tamamını tahsil etmişti.Y

eşil kırmızılı kulüpte 7 Kasım'da Behram, Ali Say, Ali Kemal ve Battal'la birlikte kadro dışı kalan İbrahim'e diğer futbolcular affedilmesine rağmen af çıkmamıştı. Önce U19 takımla, ardından takımdan ayrı özel antrenör eşliğinde çalışması tebliğ edilen İbrahim Kaş, o tarihten bu yana kulübe sürekli sakatlık raporu göndererek hiçbir antrenmana çıkmadı. İbrahim'in antrenman yapmadığını noter kanalıyla tespit ettiren Karşıyaka, oyuncuya ağır ceza vereceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın filede konuğu Bursaspor
Sonraki Haber İzmir 9. Hamsi Şöleni Bostanlı'da başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?