ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka futbol için gizli bir talip daha...

Karşıyaka futbol için gizli bir talip daha...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka futbol için gizli bir talip daha...

Şirketleşme çalışmaları devam eden ve çalışmalar için Hasan Denizkurdu başkanlığında bir komite kuran Karşıyaka Spor Kulübü futbol şubesi için Hollanda firması Infinite Invest’ten sonra “En az %51 ile futbol şubesine talip olacağız” diye haber gönderdiği iddia edilen bir grubun da adı dolaşmaya başladı…

Adının şu an için açıklamak istemediği iddia edilen firma, 28 Aralık'ta yapılacak tüzük değişikliği genel kurulunda  şirketleşme payının yüzde 49'dan en az yüzde 51'e çıkarılmasını talep ederek, ciddi temaslara başlayıp, plan ve programını net olarak açıklayacağı iddia edildi.
Şirketin Karşıyaka camiasının çok sevdiği bir isimle temasa geçtiği, amaçlarının Karşıyaka'yı futbolda kısa sürede Süper Lig'e taşımak, ara transferde TFF 1. Lig'de oynayan 6 oyuncuyu alacakları belirtildi.

 Bu arada Nazım Torbaoğlu’nun da bir grup Karşıyakalı arkadaşıyla şirket kurma konusunda son aşamaya geldikleri, genel kuruldan %51’in çıkması halinde harekete geçecekleri de iddia edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karsan'dan huzurevinde muhteşem konser
Sonraki Haber Halsizliğe Ne İyi Gelir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?